Συνδρομή

IMG 20160524 100018

Αν σου αρέσει το σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και επιθυμείς να το χρησιμοποιείς συχνά, μπορείς να εγγραφείς στο σύστημα ως τακτικός χρήστης και να παραλάβεις την ειδική ηλεκτρονική κάρτα που σου δίνει άμεση πρόσβαση στα ποδήλατα. Τακτικός χρήστης του συστήματος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του και να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

Για την παραλαβή ενός ποδηλάτου δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια παρά η χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας που παραλαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Κατά την εγγραφή, ο χρήστης θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, η οποία θα βγει σε αντίγραφο 2 όψεων από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Στη συνέχεια συπληρώνει τα στοιχεία του στην αίτηση εγγραφής και καταβάλει το ποσό απόκτησης της ηλεκτρονικής κάρτας του συστήματος.

Μετά την εγγραφή ο χρήστης παραλαμβάνει την ειδική ηλεκτρονική κάρτα που θα του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το σύστημα για να παραλαμβάνει και να παραδίδει ποδήλατα στο σταθμό ενοικίασης των ποδηλάτων.